Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Elengedhetetlen utazós cuccok
  2019. AUGUSZTUS 02.

  Elengedhetetlen utazós cuccok


  Itt a nyár, mindenki serényen tervezgeti, mikor, hova utazik, milyen ruhát fog felvenni a legjobb nyaralós képekhez. Sokan elfeledkeznek azonban azokról az apróságokról, amelyek nagyban megkönnyítik az utazást, túrázást, vagy pihenést. 

  Menjünk akár autóval, vonattal, vagy repülővel, mindig vannak unalmas, várakozós részek, csak várakozástelien meredsz a távolba, és azon gondolkodsz, vajon ott vagyunk már? Az unalom elűzésére ajánljuk Az igazság ligája mintájú francia kártyát.

  Nem mindig adódik úgy, hogy kezet tudsz mosni, így mindig legyen nálad a cicás vagy unikornisos kézfertőtlenítő, amelyeket akár a táskádra is tudod akasztani.

  Folyadékra mindig szükséged lehet, így fontos, hogy legyen kulacsod, amivel elkerülheted a műanyag palackok használatát. Ez a teleszkópos kulacs még praktikus is, hiszen miután megittad belőle a vizet, kicsire összenyomható, így nem foglal fölöslegesen nagy helyet.

  A telefonodnak mindig készenlétben kell állnia, akár egy jó kép készítése, akár a térkép böngészése miatt. Legyen nálad mindig hordozható töltő, hogy elkerüld a kellemetlen szitukat.

  Fontos társ lesz még a kapucnis utazópárnánk, hiszen vele bármikor elszakadhatsz a külvilágtól, ha egy kis pihenésre, vagy szundira vágysz.


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: