Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

4 meglepő tény, amit tutira nem ismertél a kedvenc filmjeidről, mesédről

A forgatások után mindig szivárognak ki érdekes esetek bakikról,  amiket mindig nagyon lelkesen fogad a közönség, hiszen tudjuk mi is, ezek a legizgalmasabbak egy forgatás során. Most azonban hoztunk négy olyan esetet, amit eddig biztosan te sem ismertél!

1. Titanic

Tudtad, hogy a forgatások alatt az egész stábot be angyalporozták? Mindenkit kórházba kellett vinni, még Kate-et és Leot is. Végül sosem derült ki a tettes.

2.  Az oroszlánkirály

Amikor elkezdték megtervezni a szereplők karaktereit, a hiénákkal kapcsolatban kérdéseik voltak az alkotóknak, ezért segítséget kértek a Kaliforniai Egyetem állatok viselkedését kutató szakembereitől, akik megengedték, hogy megfigyeljék a hiénáikat. Abban bíztak, hogy a mese által pozitív visszhanghot kapnak az állatok, ám ez teljesen másképp sült el. Később be is perelték a Disney-t karaktergyilkosságért.

3. Harry Potter

Tom Felton, azaz Draco Malfoy nem csak a varázslóvilágban mondható leleményesnek, hanem igazi mardekárosként a való életben is megtalálja a kiskapukat. A HP első két részének forgatása alatt ugyanis teletömte köpenyének zsebeit ennivalóval, amit becsempészett a kamerák elé is. A többieknek annyira megtetszett ez az ötlet, hogy a végére az összes talár tele volt mindenféle finomsággal, így a 3. részre be kellett varrni az összes köpeny zsebét!

4. A Grincs

Jim Carry A tökéletes Grincs, ez tény. A sokat tapasztalt színészt viszont annyira megviselte a zöld maszkja, amit 8,5 órán keresztül pakoltak rá, hogy emiatt majdnem ott is hagyta a forgatást. Állítása szerint olyan volt, minth élve eltemették volna. 

 

Fotó: Profimedia - Red Dot