Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • 5 tipp a teljes felfrissüléshez
  2021. MÁJUS 23.

  5 tipp a teljes felfrissüléshez


  Tavasszal általában a madarak és növények ébredése mellett az emberek lelassulnak, kimerülnek, ami fokozottan igaz az olyan hűvös tavaszokra, mint amilyen az idei volt. Ilyenkor, ha van egy szabad délutánod, megéri egy kis időt fordítanod önmagadra és befelé figyelned. Hoztunk neked pár tippet, amivel a maximumot hozhatod ki a frissítő pihenésből!


  1. Egy hatalmas bögre tea

  Egy ízletes forró vagy hideg ital elszürcsölgetése már felér egy kisebb lazítással. Próbálj ki új ízeket, vagy ragaszkodj a jól bevált kedvenceidhez, fordítsd az arcod a nap felé, és hagyd hogy ellazuljanak az izmaid!


  2. Fürdőbomba, habfürdő

  Egy forró fürdő már önmagában is jól hangzik, de ha feldobod egy vidám színű fürdőbombával vagy egy adag illatos habfürdővel, és bekapcsolod a kedvenc zenédet új szintre emelheted a kikapcsolódást. Csak vigyázz, el ne aludj a fürdővízben!


  3. Testápolás

  A kellemes fürdőzés után ápold bőrödet puha testápolókkal, rakj fel egy hidratáló arcmaszkot, kend be szádat ajakbalzsammal - a lehetőségek száma végtelen!


  4. Relaxáció

  A tested ellazítása mellett ne feledkezz meg az elméd kikapcsolásáról sem! Feküdj le, hunyd le a szemed és kergesd el a mindennapok feszültséggel teli gondolatait legalább egy pár percre!


  5. A nap végére egy mozizás

  Teremtsd meg a moziélményt otthon! Sötétíts be, készítsd elő a popcornt és az üdítőt, és élvezd a kedvenc filmedet!

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: