Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • 5+1 megúszós halloween-i jelmezötlet
  2021. OKTÓBER 22.

  5+1 megúszós halloween-i jelmezötlet


  Nyakadon a halloween-i beöltözős buli és még mindig nem tudod hogy minek öltözz be? Tudjuk, hogy minden évnek megvan a maga slágerjelmeze (el tudjuk képzelni, mennyi Squid Game játékos és őr fog mászkálni Halloween estéjén a városban), de ha valami egyszerű, gyorsan összedobható, mégis különleges jelmezt keresel, gyűjtöttünk neked pár ötletet, amik közül válogathatsz!

  1. Denevér

  Csak egyszerű fekete ruhákra, és egy régi törött fekete esernyőre, vagy egy fekete vászonra lesz szükséged - ez utóbbit akár egy régi fekete pólóból is kinyerheted. Nincs is mit mondanunk az elkészítéséről: tűzd össze a szárnyakat a képen látható módon és volia, meg is van a jelmezed!

  2. Addams Family - Wednesday és Pugsley

  Ki ne emlékezne erre a filmklasszikusra? Ha van otthon fekete harisnyád és szoknyád, vagy csíkos pólód, akkor percek alatt belebújhatsz az ijesztő testvérpár szerepébe. Ne felejts egy kis fehér arcfestéket kenni az arcodra kiegészítésképp!

  3. Szellem

  Ó igen, az igazi klasszikus halloween-i jelmez… Csak egy régi fehér lepedőre lesz szükséged és egy ollóra, hogy ki is láss a jelmezből, és már kész is van a retro kosztüm.

  4. Lemerülő akksi, alacsony wifi

  Mi lenne vérfagyasztóbb a lemerülő akkumulátor vagy a gyenge wifijel ikonjainál? Ugye, hogy te sem tudsz sok ijesztőbb példát mondani? Egy kis kézügyességgel ráfestheted ezeket az ábrákat egy pólóra vagy kivághatod az ikonokat papírból és a nyakadba lógathatod őket. Ennyi!

  5. Costume not found

  Ez a legmegúszósabb az összes megúszós jelmezötlet közül. Csak fogj egy fehér pólót, és pingálj rá egy “404 - a jelmez nem található” feliratot. Senki nem mondhatja majd, hogy jelmez nélkül érkeztél!

  +1 Vagy akár körül is nézhetsz halloweeni termékeink között, hátha ott lelsz majd ihletet a jelmezhez! ​


  Képek: Pinterest

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: