Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Milyen ajándékot vegyél egy gamernek?
  2020. NOVEMBER 02.

  Milyen ajándékot vegyél egy gamernek?


  Ha a te párod is a videojátékok szerelmese és a szabadidejének jelentős részét a képernyő elé tapadva tölti, akkor a következő bosszantó helyzetek bizonyára számodra is ismerősek.

  1. Játék közben olyan, mintha egy másik univerzumban lenne, és észre sem veszi, ahogy a figyelmét próbálod magadra terelni. Táncolhatsz, kiabálhatsz, viccelődhetsz, minden hatástalan. Az egyetlen lehetséges módja a figyelme felkeltésének, ha a képernyő elé állsz. Azzal azonban könnyen kiprovokálhatsz egy esetleges veszekedést.

  2. Legalább ötször kell szólnod, hogy jöjjön végre vacsorázni. Hatodik alkalommal már inkább nem is szólsz, csak csendben letszed mellé a kanapéra a tányért és hagyod, hogy játék közben egyen.

  3. Megígéri este 11-kor, hogy 10 perc múlva utánad megy lefeküdni. Te hajnali 4-kor, álmodból felriadva pontosan ott találod őt, ahol hagytad, a játékba merülve.

  4. Ha te nem gondoskodnál a rendszeres hidratálásáról, akkor ő jó eséllyel néhány napon belül kiszáradna. 

  Te hány szituációt éltél már át ezekből a gamer párod mellett? 

  Amivel egész évben az agyadra megy, az a szülinapja vagy épp karácsony közeledtével igazi áldássá is válhat. A gamereknek ugyanis nálunk könnyen találsz ajándékot!


  Meglepheted őt egy vicces gamer témájú bögrével, egy kontroller formájú párnával, egy klassz hangulatvilágítással, vagy akár egy menő kontrollertöltő figurával.

  Ezek a kedves, mókás kis tárgyak mindig emlékeztetni fogják őt arra, hogy ki az, aki annyi szereti őt, hogy a hobbiját is örömmel tolerálja. 


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: