Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Nevelj különleges növényeket!
  2020. OKTÓBER 15.

  Nevelj különleges növényeket!


  Te is azok közé tartozol, akik vágyakozva nézik a mások ablakaiban sorakozó gyönyörű zöld szobanövényeket? Mindig eltervezed, hogy beszerzel néhányat, hogy otthonosabbá varázsold velük a lakásodat? 

  Aztán persze mindig eszedbe jut az ezzel járó macera… Venni kellene hozzá kaspót, virágföldet, ültetéskor összekoszolni az egész lakást, helyet keresni a megmaradt virágföld tárolásához, majd feltakarítani a lakást. Amint ezt a hadműveletet lefuttatod a fejedben, már el is megy a kedved az egész kertészkedéstől.

  A növények nevelése azonban nem muszáj, hogy bonyolult legyen. A Nevelj saját… csomagjainkkal nem kell hozzá semmi más csak víz, fény, egy pici szabadidő és persze egy nagy adag szeretet.

  A csomag már eleve tartalmazza a magokat, a kaspót és a növényeknek szükséges speciális táptalajt. Te csak kövesd az instrukciókat és gyönyörködj a saját csemetéd növekedésében!

  A dolog nagyszerűsége viszont nem csak az egyszerűségben rejlik, hiszen a legkülönlegesebb növényeket válogattuk össze a számodra.

  Mit szólnál egy saját nevelésű húsevő növényhez, kaktuszhoz, fenyőfához vagy bonsai fához?

  A saját termesztésű chili paprika vagy a menta pedig még a főzéshez is jól jöhet.  


  Ha ajándékba szánod, akkor a választott növénnyel burkoltan az ajándékozott tudtára adhatod, hogy egy kicsit feledékenynek tartod őt, ha nefelejcset választasz a számára, vagy esetleg túlzottan sértődékenynek, ha mimózával leped őt meg. 

  Sörrajongóknak tökéletes ajándék lehet a komló, borosoknak a szőlő, kávéfüggőknek pedig a kávénövény. Eukaliptusszal segíthetsz valakinek megszüntetni az éjjeli horkolását, levendulával relaxáltá válni, bambusszal harmóniára lelni. A négylevelű lóhere szerencsét hoz, a pénzfa gazdagságot, a napraforgó pedig a boldogság jelképe. A feliratos varázsbaboktól pedig garantáltan mindenkinek le fog esni az álla. 


  Hozzászólás (0)

  Vélemény: