Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

Nevelj különleges növényeket!

Te is azok közé tartozol, akik vágyakozva nézik a mások ablakaiban sorakozó gyönyörű zöld szobanövényeket? Mindig eltervezed, hogy beszerzel néhányat, hogy otthonosabbá varázsold velük a lakásodat? 

Aztán persze mindig eszedbe jut az ezzel járó macera… Venni kellene hozzá kaspót, virágföldet, ültetéskor összekoszolni az egész lakást, helyet keresni a megmaradt virágföld tárolásához, majd feltakarítani a lakást. Amint ezt a hadműveletet lefuttatod a fejedben, már el is megy a kedved az egész kertészkedéstől.

A növények nevelése azonban nem muszáj, hogy bonyolult legyen. A Nevelj saját… csomagjainkkal nem kell hozzá semmi más csak víz, fény, egy pici szabadidő és persze egy nagy adag szeretet.

A csomag már eleve tartalmazza a magokat, a kaspót és a növényeknek szükséges speciális táptalajt. Te csak kövesd az instrukciókat és gyönyörködj a saját csemetéd növekedésében!

A dolog nagyszerűsége viszont nem csak az egyszerűségben rejlik, hiszen a legkülönlegesebb növényeket válogattuk össze a számodra.

Mit szólnál egy saját nevelésű húsevő növényhez, kaktuszhoz, fenyőfához vagy bonsai fához?

A saját termesztésű chili paprika vagy a menta pedig még a főzéshez is jól jöhet.  

 

Ha ajándékba szánod, akkor a választott növénnyel burkoltan az ajándékozott tudtára adhatod, hogy egy kicsit feledékenynek tartod őt, ha nefelejcset választasz a számára, vagy esetleg túlzottan sértődékenynek, ha mimózával leped őt meg. 

Sörrajongóknak tökéletes ajándék lehet a komló, borosoknak a szőlő, kávéfüggőknek pedig a kávénövény. Eukaliptusszal segíthetsz valakinek megszüntetni az éjjeli horkolását, levendulával relaxáltá válni, bambusszal harmóniára lelni. A négylevelű lóhere szerencsét hoz, a pénzfa gazdagságot, a napraforgó pedig a boldogság jelképe. A feliratos varázsbaboktól pedig garantáltan mindenkinek le fog esni az álla.