Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

Te is otthonról dolgozol még mindig? Néhány tipp, hogy hatékonyabb legyél

Sok cégnél év végéig meghosszabbították a home office-t sokak örömére, azonban otthon azért könnyebb fókuszt veszíteni, hiszen csak le kell vinni a kutyát pisilni, egy mosást el kéne indítani, illetve kényelmetlen a konyhai asztalnál ücsörögni, a kanapén meg lehetetlen dolgozni. Most hoztunk néhány tippet, amivel biztosan hatékonyabb leszel:

1. Rutin

Biztos megvan az irodában is, hánykor eszed a tízorait, ebédet, mikor van kávészünet stb. Otthon is ugyanakkor tartsd meg ezeket, sőt, a legjobb, ha kollégáid is becsatlakoznak virtuálisan, így akár át is tudtok beszélni doldokat, illetve megvan az irodai hangulat.

2. Kényelmes szék

Mi azt ajánljuk, mindenképp szerezz be egy megfelelő irodai széket, ha még sokáig az a kilátás, hogy otthonról fogsz dolgozni. A gerincet, nyakat nagyon könnyű rövid időn belül is lestrapálni.

3. Laptoptartó

Mi nem ajánljuk az ágyból dolgozást, de ha neked bejön, mindenképp válassz egy megfelelő támasztékot gépednek, amivel megkönnyíted a munkát. Az asztalnál dolgozók nyaka is meghálálja, ha kap egy emelést a laptop.

4. Jegyzetfüzet, naptár

Mindig legyenek előtted az irodában is használt eszközeid, hiszen bármikor megcsörrenhet a telefon egy kollégával, esetleg a fönőkkel, és egyből szükség lehet rá.

5. Motiváció

Van valami nagyobb célod? Utazás, lakás, autó, esetleg valami gyűjtői darab? Kutatások szerint sokat segít a munkában, ha előttünk van a cél, amit el szeretnénk érni. Mi azt javasoljuk nyomtasd ki, és legyen mindig előtted.