Most az extrém melegben a csokoládék megolvadhatnak szállítás során!

 • Turbózd fel az otthoni munkakörnyezeted!
  2021. FEBRUÁR 23.

  Turbózd fel az otthoni munkakörnyezeted!


  Otthon nyomod a home office-t? Esetleg zh-kra, vizsgákra készülsz (vagyis mindenkinek ezzel a kifogással állsz elő, mert amúgy tényleg készülnöd kéne)? 

  Biztosan vannak olyan pillanatai az otthon töltött napjaidnak, amikor azt érzed bármi mást szívesen csinálnál, csak azt nem, amit kéne. Még a takarítást is fontolóra veszed...igen, ez az a pont, ahonnan már nincs tovább. Ha Te is elérted már ezt a szintet, vagy mindennapos a motiváció-hiány miatt kialakult küzdelem, akkor ideje változtatnod!

  Dobd fel a megszokott környezeted, hogy újult erővel vághass neki az előtted álló feladatoknak!

  Inspirációt gyűjteni a körülöttünk lévő tárgyakból a legegyszerűbb. Tehát fontos, hogy otthonodban is ki tudj alakítani egy olyan helyet, ahol kényelmesen végezheted munkádat, írhatod a szakdogát. Figyelmedbe ajánljuk legújabb asztali füzetalátéteinket és heti tervezőinket, melyekkel könnyen felturbózhatod a kialakított kis munkaállomásodat.

  Oh, te a kanapén ejtőzve vagy a legproduktívabb? Szuper, erre is van ötletünk! ;) A Lapzer laptoptartó deszkával biztosan komfortosabb lesz a prezentációkészítés (közben tartott Harry Potter maraton). Viszont ha már tényleg úgy érzed, hogy rád fér egy kis szünet, akkor csempéssz egy kis játékot a hétköznapi dolgokba! Próbáld ki a Szemetesre rögzíthető foci kaput, és fejleszd tökélyre góldobó képességed!

  Végül pedig, gondolj lakásod általános atmoszférájára! HIányzik valami? Egy szuper Glitteres villanykörte füzér tuti dobna az összképen! Amúgy a határidőkkel hogy állsz? Tisztában vagy vele hányadika van? Nem?! Ó-ó, akkor mindenképp szükséged van Fa bőrönd naptárunkra, ami nem csak stílusos, de emlékeztet is: Közeleg a leadás, menj dolgozni!

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: