Ajándékutalvány

1 000 Ft
Változatok:
30.000 Ft raktáron 30 000 Ft
25.000 Ft raktáron 25 000 Ft
20.000 Ft raktáron 20 000 Ft
15.000 Ft raktáron 15 000 Ft
10.000 Ft raktáron 10 000 Ft
9000 Ft raktáron 9 000 Ft
8000 Ft raktáron 8 000 Ft
7000 Ft raktáron 7 000 Ft
6000 Ft raktáron 6 000 Ft
5000 Ft raktáron 5 000 Ft
4000 Ft raktáron 4 000 Ft
3000 Ft raktáron 3 000 Ft
2000 Ft raktáron 2 000 Ft
1000 Ft raktáron 1 000 Ft
Mennyiség:
+ -
Termék kódja:
au1
Nettó Ár (ÁFA nélkül)
787 Ft
Szállítási idő:
Azonnal

Címkék:

Leírás
Szállítás
Vélemények

Lepd meg szeretteidet azzal, amire a legjobban vágynak!

Válaszd ajándékutalványunkat!

Biztosan jártál már úgy, hogy fogalmad sem volt, milyen ajándékkal is kedveskedhetnél egy számodra fontos személynek. Nem kell többé éjt-nappallá téve a megfelelő ajándékon gondolkodnod! Ajándékutalványunk megteszi helyetted!

Ha meglepetést szeretnénk szerezni, nem kérdezhetjük meg, hogy mire vágyik az illető, így marad a találgatás. Ám ebben az esetben elég nagy a rizikófaktor, hogy mellélövünk. Vagy nem tetszik az ajándék, vagy esetleg - és ez a klasszikus baki esete - már rendelkezik egy hasonlóval. Van egy jó hírünk! A Best Stuff ajándékutalvány garantálja, hogy mindenki azt kapja majd, amire igazán vágyik!

Az életünk tele van jeles alkalmakkal, egy év során pedig számtalan alkalom kínálkozik az ajándékozásra. Ott vannak az állandó születésnapi és névnapi ajándékok, a karácsonyi időszak, és szinte még el sem kezdődött az újév, de máris Valentin napi ajándékon törhetjük a fejünket! Ha pedig összeadjuk az ünnepek számát a megajándékozni kívánt személyek számával, rájövünk, az ajándékvásárlás egy végtelen ördögi kör. Ne aggódj, mi levesszük a terhet a válladról! Válaszd a legjobb ajándékot, a Best Stuff ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány egy instant ajándék, de nem azért adunk valakinek ajándékutalványt, mert körülményes és nem akarunk vele foglalkozni. Éppen az a lényege, hogy azt adhassuk, amire a legjobban vágyik. És ha ennek a tudásnak nem vagyunk a birtokában, a Best Stuff ajándékutalvány megadja a lehetőséget, hogy az illető kiválaszthassa azt.

Nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy mekkora összeggel és kit szeretnél meglepni, végül pedig átadni neki az ajándékutalványt. Így könnyűszerrel szánhatsz ajándékot nőknek, férfiaknak, neked nem kell rajta gondolkodnod, hiszen az ajándékutalvány kézhezvételét követően oldalunkon mindenki megtalálja a kedvére valót. Az ajándékozás pedig általában együtt jár az ünnepléssel. Nálunk egy fergeteges összejövetelhez is megtalálod a megfelelő party kellékeket, továbbá ehhez kiegészítésképpen ivós játékokat vagy akár vicces ajándékokat is választhatsz. A Best Stuff ajándékutalvánnyal mindenki azt kapja, amit igazán szeretne!

Szeretnél tutira menni?

Válaszd a Best Stuff ajándékutalványt és bízd az ajándékozottra a tökéletes ajándék kiválasztását!

  • Az ajándékutalvány beváltható a www.beststuff.hu webáruház összes termékére.
  • 2 évig érvényes, úgyhogy bőven lesz idő a beváltásra.
  • Több részletben is levásárolható az összeg. Amennyiben vásárláskor a fizetendő összeg nem éri el a beváltandó ajándékutalvány értékét, úgy a fennmaradó összeget jóváírjuk a beváltó virtuális egyenlegén, melyet a későbbiekben bármikor levásárolhat. Például, ha a kiszemelt termékért 2.000 Ft-ot kell csak fizetned, de egy 5.000 Ft-os ajándékutalványod van, akkor a beváltáskor a 2.000 Ft-os vételár levonódik és a fennmaradó 3.000 Ft jóváíródik a vásárláskor automatikusan létrejövő regisztrációd belső egyenlegén, melyet a későbbi vásárlásaid alkalmával bármikor levásárolhatsz.
  • Rendelés után azonnal megkapod a visszaigazoló emailben az ajándékutalvány kódját. Csak válaszd ki a kedvenc sablonodat, töltsd le, nyomtasd ki, írd rá a kódot és már viheted is az ajándékozottnak!
  • Az ajándékutalvány aktiválása a pénzügyi teljesítést követően történik meg. Vagyis azonnal megkapod a kódot, hogy vihesd is ha sietsz, de csak miután kifizetted, utána válik aktívvá és felhasználhatóvá. Bankkártyás és PayPal-os fizetés esetén ez rögtön megtörténik, átutalásos fizetés esetén, amint jóváíródik az összeg a bankszámlánkon.

Ajándékutalvány sablonok

(Jobb gomb - Kép mentése)

15 000 Ft értékű megrendeléstől minden szállítási mód ingyenes!


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN

0 FT - ​1 munkanap vagy még aznap

1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16. (350 m-re a Nyugatitól a Margit híd irányába)

Nyitvatartás

H-P: 10:00 - 19:00, Szo: 11:00 - 15:00, V: Zárva

Mikor lesz átvehető?

Ha 12 óra előtt rendelsz akkor még aznap 17 óra után, ha után, akkor következő munkanap 17 óra után. Üzletünkben lehetőség van rendelés nélküli személyes vásárlásra is és bankkártyás fizetésre.


FOXPOST CSOMAGAUTOMATA

790 FT - 1 munkanap

Az automatáknál csak bankkártyával lehet fizetni!

Mikor lesz átvehető?

Ha 12 óra előtt rendelsz akkor a következő munkanap, ha után, akkor a rákövetkező munkanap.

Hol találhatóak az automaták és hány órakkor szokták behelyezni a csomagokat?

IDE kattintva tudod megtekinteni az automaták pontos helyét és hogy adott nap mikor szokták behelyezni oda a csomagokat.


GLS CSOMAGPONT

990 FT  - 1 munkanap

Mikor lesz átvehető?

Ha 12 óra előtt rendelsz akkor a következő munkanap, ha után, akkor a rákövetkező munkanap.

Hol találhatóak az átvételi pontok és hány órakkor szoktak megérkezni a csomagok?

Ezen az oldalon a GLS csomagpont lista menüpont alatt találod az átvevőpontok listáját, nyitvatartási idejüket, hogy lehet-e bankkártyával fizetni az átvevőponton és hogy hány órakkor szoktak megérkezni a csomagok. 


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRRAL

1190 FT - ​1 munkanap

Mikor várható a kiszállítás?

Ha 12 óra előtt rendelsz akkor a következő munkanap, ha után, akkor a rákövetkező munkanap. A csomagok kézbesítése hétköznapokon 8 és 18 óra között történik. A kézbesítési nap reggelén kapni fogsz egy SMS-t a GLS-től, amiben egy 3 órás időablakban (pl. 10 és 13 óra között) tájékoztatnak, hogy mikor várható a futár érkezése, illetve tartalmazni fog egy linket is, melyen kérheted az időpont módosítását, ha valami közbejönne, illetve a futár telefonszámát is tartalmazni fogja.

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény: