Termékek
Felfedezés

Kiemelt javaslatok

BLOG & INSPIRÁCIÓ

5 tipp a teljes felfrissüléshez

Tavasszal általában a madarak és növények ébredése mellett az emberek lelassulnak, kimerülnek, ami fokozottan igaz az olyan hűvös tavaszokra, mint amilyen az idei volt. Ilyenkor, ha van egy szabad délutánod, megéri egy kis időt fordítanod önmagadra és befelé figyelned. Hoztunk neked pár tippet, amivel a maximumot hozhatod ki a frissítő pihenésből!

 

1. Egy hatalmas bögre tea

Egy ízletes forró vagy hideg ital elszürcsölgetése már felér egy kisebb lazítással. Próbálj ki új ízeket, vagy ragaszkodj a jól bevált kedvenceidhez, fordítsd az arcod a nap felé, és hagyd hogy ellazuljanak az izmaid!

 

2. Fürdőbomba, habfürdő

Egy forró fürdő már önmagában is jól hangzik, de ha feldobod egy vidám színű fürdőbombával vagy egy adag illatos habfürdővel, és bekapcsolod a kedvenc zenédet új szintre emelheted a kikapcsolódást. Csak vigyázz, el ne aludj a fürdővízben!

 

3. Testápolás

A kellemes fürdőzés után ápold bőrödet puha testápolókkal, rakj fel egy hidratáló arcmaszkot, kend be szádat ajakbalzsammal - a lehetőségek száma végtelen!

 

4. Relaxáció

A tested ellazítása mellett ne feledkezz meg az elméd kikapcsolásáról sem! Feküdj le, hunyd le a szemed és kergesd el a mindennapok feszültséggel teli gondolatait legalább egy pár percre!

 

5. A nap végére egy mozizás

Teremtsd meg a moziélményt otthon! Sötétíts be, készítsd elő a popcornt és az üdítőt, és élvezd a kedvenc filmedet!